A XXVI-a ediție a conferinței internaționale de lingvistică formală HPSG la Universitatea din București

A XXVI-a ediție a conferinței internaționale de lingvistică formală HPSG la Universitatea din București

11 iulie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri

În perioada 24-26 iulie 2019, Universitatea din București, prin Institutul de Cercetare al Universității din București, Instituția Alumni a Universității din București și Facultățile de Litere și de Limbi și Literaturi Străine, organizează a XXVI-a ediție a conferinței internaționale de lingvistică formală HPSG, intitulată „Head-driven Phrase Structure Grammar”. Evenimentul se va desfășura în sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept (B-dul Kogălniceanu, nr. 36-46).

Lucările conferinței principale vor fi deschise miercuri, 25 iuli,e ora 9:15, cu mesajul de bun venit al rectorului Universității din București, prof. univ. dr. Mircea Dumitru. Conferința este precedată de un workshop pe tema interfeței sintaxă-morfologie în limbile romanice.

În ordinea programării, key-note speakers sunt următorii: Anne Abeille (Universitatea Paris 7 Denis Diderot), Geoffrey Pullum (Universitatea din Edinburgh) și Stephen Wechsler (Universitatea Austin, Texas).

Alte detalii sunt disponibile pe pagina de internet a conferinței, iar programul integral workshopului și al conferinței poate fi accesat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.