Acceptă provocarea #NespressoTalents și poți participa la Festivalul de Film de la Cannes 2019

Acceptă provocarea #NespressoTalents și poți participa la Festivalul de Film de la Cannes 2019


Pasionat de film? Acceptă provocarea lansată de Nespresso și arată-ne ce înseamnă mâncarea pentru tine, în cadrul concursului Nespresso Talents 2019. Concursul, adresat pasionaților de film și tinerilor creativi, se află la a IV-a ediție la nivel global.
Inițiativa își propune să aducă în prim-plan viziunea unei generații noi de creativi, printr-un concurs de materiale video in format vertical. Concurenții selectați la nivel local pot câștiga premii in bani și chiar o invitație în cadrul Festivalului de Film Transilvania (TIFF), urmând ca cei mai buni dintre aceștia să aibă șansa participării la Festivalul de Film de la Cannes 2019.
Persoanele interesate se pot înscrie aici, până pe 25 martie 2019, cu un cu un film dedicat tematicii „Suntem ceea ce mâncăm”, în format vertical și cu o durată de maximum 3 minute, filmat cu orice tip de dispozitiv. Mai multe detalii despre competiția Nespresso Talents pot fi accesate aici și aici.
Fiecare poveste merită spusă! Abia așteptăm să o aflăm pe a ta!

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.