Apel la contribuții adresat studenților și masteranzilor Universității din București

Apel la contribuții adresat studenților și masteranzilor Universității din București


În perioada 25 martie-24 mai 2019, firma de avocatura SCPA Cobuz și asociații, cu sprijinul Universității din București, organizează concursul de lucrări științifice cu tema „Modalitățile și soluțiile pe termen mediu și lung pe care le-ați accesa  sau dezvolta pentru o Românie stabilă din punct de vedere economic, politic și social, raportat la toate resursele pe care le are la dispoziție”.
Concursul se adresează studenților înscriși în programe universitare de licență și de masterat în cadrul Universității din București, în domeniile Istorie, Drept, Sociologie, Științe Politice, Drept Administrativ.
Lucrările pot fi concepute fie sub forma unui plan strategic pe o perioadă de 5 ani sau a unui plan de afaceri pe o perioadă de 5 ani,  fie sub forma unui eseu.
Înscrierea lucrărilor se face prin trimiterea materialului, împreună cu acordul profesorului coordonator (în format word și pdf), la adresele de email: alina@cobuz.ro și office@cobuz.ro în perioada 25 martie – 30 aprilie 2019.
Numele lucrărilor finaliste vor fi comunicate în perioada 1-15 mai 2019, iar prezentarea lor va avea loc in data de 24 mai 2019, între orele 11-18, în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept. Prezentarea propriu-zisă va dura 15 minute și va fi urmată de o secțiune de întrebări din partea membrilor comisiei.
Premiile vor consta în participare la cursuri de pregătire personală sau la evenimente cu tematică economică și financiar-juridică, posibilitatea de internship în societatea de avocatură care organizează concursul și în alte sectoare financiar-bancare și în cărți de interes pentru dezvoltarea personală.
Mai multe detalii despre competiție sunt disponibile aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.