“Mindcraft Academy by BRD”, programul de mentorat adresat studenților Universității din București, a ajuns la a doua ediție

“Mindcraft Academy by BRD”, programul de mentorat adresat studenților Universității din București, a ajuns la a doua ediție


Pentru al doilea an consecutiv, studenții Universității din București au oportunitatea de a se înscrie în programul de mentorat în domeniu financiar “Mindcraft Academy” oferit de BRD, indiferent de profilul la care studiază.
Programul de mentorat oferă studenților ocazia de a afla direct de la profesioniștii din domeniu ce înseamnă banking-ul, antreprenoriatul, dar și intraprenoriatul în domeniul bancar. Totodată, “Mindcraft Academy” oferă studenților oportunitatea de a deprinde o serie de lucruri practice cu aplicabilitate imediată atât în viața profesională, cât și în cea personală și să exploreze posibilitățile de inovare într-o lume din ce în ce mai dinamică și mai tehnologizată.
Studenții interesați se pot înscrie până la data de 15 ianuarie 2019 prin trimiterea unui CV și a unui document care să conțină cel puțin trei motive care să justifice de ce consideră că acest program li se potrivește la adresa de email diana-gabriela.teodorescu@brd.ro.
Mentorii din cadrul BRD vor organiza pentru studenții și masteranzii Universității din București numeroase ateliere, training-uri și simulări pe teme legate de dezvoltarea competențelor soft: comunicare, lucru în echipă, motivație, gândire laterală, management al conflictelor și al diferențelor, management de proiect și dezvoltarea competențelor specifice industriei bancare și antreprenoriatului: marketing, vânzări, HR, cash management, analiză financiară, risc, compliance etc. Totodată, studenții interesați vor fi sprijiniți în vederea consolidării procesului de învățare, prin familiarizarea cu meseriile bancare în funcție de interesele si nevoile concrete identificate.
Totodată, programul de mentorat va reprezenta o ocazie pentru implicarea în stagii de internship în cadrul BRD și va oferi participanților șansa de a se implica într-un concurs final de tip “hackaton”, ce va testa competențele dobândite în rândul studenților și masteranzilor din UB.
“Mindcraft Academy” este un program susținut de Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea din București – UNIHUB.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.