Apel pentru propuneri de proiecte cu finanțare nerambursabilă oferită de Uniunea Europeană – catalogul lunii noiembrie

Apel pentru propuneri de proiecte cu finanțare nerambursabilă oferită de Uniunea Europeană – catalogul lunii noiembrie

21 noiembrie, 2017 in Cercetare, Știri

A fost lansat catalogul lunii noiembrie cu programele de finanțare nerambursabilă active, finanțate de către Uniunea Europeană, care se adresează organismelor publice sau private, organismelor internaționale, organizațiilor private sau entităților private non-profit.

Scopul acestor programe este acela de a sprijini implicarea democratică și participarea civică, îmbunătățirea infrastructurii educaționale, devoltarea de măsuri de optimizare a ofertelor de studii din învățământul superior în scopul angajabilității, precum și creșterea relevanței învățământului universitar în relație cu piața forței de muncă și sectoarele economice competitive.

Lista completă a programelor cu finanțare nerambursabilă pentru luna noiembrie, precum și mai multe detalii despre fiecare program în parte pot fi consultate aici.

Pentru mai multe informații referitoare la etapele care trebuie parcurse pentru depunerea proiectelor, vă rugăm să contactați Departamentul de Fonduri Structurale, la numerele de telefon: (+4) 021 305 82 22, (+4) 021 305 82 24, (+4) 021 305 82 06.

 

Daniel Oancea
Author:

07000000000 Calea Dudesti

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.