Arhitectul Dorin Ştefan la „Cafeneaua critică”

Arhitectul Dorin Ştefan la „Cafeneaua critică”

04 decembrie, 2018 in Actualitate, Evenimente, Știri

Joi, 6 decembrie 2018, Dorin Ștefan, unul dintre cei mai importanţi arhitecţi români de faimă internaţională, vine la „Cafeneaua critică” pentru o discuţie despre cariera sa şi despre stadiul actual al construirii, în ţară şi în lume. Evenimentul, al cărui amfitrion va fi, ca de obicei, profesorul Ion Bogdan Lefter de la Facultatea de Litere a Universității din București, se va desfășura începând cu ora 19:00 la Muzeul Naţional al Literaturii Române din Bucureşti (Str. Nicolae Creţulescu, nr. 8).
„Cafeneaua critică”, proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate, desfăşurat în 1994-1998, în cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti, şi după 2008, în diverse cluburi din Capitală, este găzduită actualmente de Muzeul Naţional al Literaturii Române din Bucureşti.
Invitaţii şi participanţii la discuţii pentru „stagiunea” 2018-2019 sunt: Ioan Cristescu, Mireille Rădoi, Adina Berciu-Drăghicescu, Dan Gulea, Mircea Tiberian, Ion Pop şi Constantin Abăluţă, Iulian Băicuş, Ana Blandiana, Mircea Martin, Simona Popescu, Ion Simuţ și Vlad A. Arghir, Ioan Iacob, Paul Radu, Ramona Tănase. Amfitrionul seriei de evenimente „Cafeneaua critică” este Ion Bogdan Lefter.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.