Au început înscrierile pentru cea de a VI-a ediție a „Conferinței internaționale interdisciplinare SCOPE: Science of Politics”

Au început înscrierile pentru cea de a VI-a ediție a „Conferinței internaționale interdisciplinare SCOPE: Science of Politics”

29 ianuarie, 2019 in Actualitate, Știri, Student

În perioada 31 mai – 2 iunie 2019, Centrul pentru Studii de Dezvoltare și Cooperare Internațională (IDC) din cadrul Facultății de Științe Politice a Universității din București organizează a VI-a ediție a Conferinței internaționale interdisciplinare SCOPE: Science of Politics, cu sprijinul Research Committee RC33 (The Study of Political Science as a Discipline) al  International Political Science Association (IPSA/AISP), European Confederation of Political Science Associations (ECPSA) și al Asociației Alumni a Universității din București.
„Conferința internațională interdisciplinară SCOPE: Science of Politics” este o sesiune anuală dedicată atât schimburilor academice pe teme de cercetare politică, cât și ultimelor progrese din cadrul științelor politice și profesiilor asociate.
În cadrul ediției de anul acesta, care marchează și Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, vor fi susținute prelegeri plenare de câtre specialiști precum Julie Smith (Baroness Smith of Newnham, Universitatea din Cambridge), Christian Haerpfer (Universitatea din Viena & președinte al World Values Survey Association) și Andrei Poama (Universitatea din Leiden).
Cercetătorii cu preocupări în sfera științelor politice sunt învitați să se înscrie la conferință până la data 1 martie 2019.
Mai multe informații despre conferință și apelul la contribuții pot fi consultate aici și aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.