Bucharest Student Chapter din cadrul Universității din București, câștigător al Outstanding European Student Chapter Award

Bucharest Student Chapter din cadrul Universității din București, câștigător al Outstanding European Student Chapter Award

13 iunie, 2019 in Actualitate, International, Știri

Bucharest Student Chapter din cadrul Facultății de Geologie și Geofizică a Universității din București, afiliat American Association of Petroleum Geologists (AAPG) a primit, în luna iunie 2019, titlul de Outstanding European Student Chapter Award pentru participarea activă și contribuția semnificativă în programul AAPG. Acest titlu se acordă o dată pe an unui singur chapter din Europa.

În acest context, președintele AAPG, doamna Denise M. Cox va vizita Universitatea din București în perioada 13-14 iunie 2019.

Bucharest Student Chapter a fost fondat în 1999, fiind prima asociație studențească a AAPG din România. Membrii au oportunitatea de a cunoaște profesioniști din domeniile legate de geologie, luând parte la excursii de teren, workshop-uri, simpozioane și conferințe naționale și internaționale. AAPG este o organizație cu profil profesional științific ce se axează pe geologia petrolului și a gazelor naturale.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.