Burse Fulbright pentru cadre didactice și cercetători

Burse Fulbright pentru cadre didactice și cercetători

11 septembrie, 2018 in Actualitate, Cercetare, Știri

Comisia Fulbright Româno-Americană, prin programele Fulbright Senior Award for Visiting Scholars și Fulbright-RAF Scholar Award, oferă burse cadrelor didactice și cercetătorilor care intenționează să predea sau să realizeze studii și cercetări în mediul academic american.
Bursele postdoctorale Fulbright Senior Award for Visiting Scholars se adresează cadrelor didactice și cercetătorilor din universități, centre și institute de cercetare, care intenționează să predea sau să realizeze studii și cercetări în mediul academic american în perioada 2019-2020. Candidații aplică pentru burse de cercetare, de predare sau cu proiecte combinate (cercetare și predare), în orice domeniu, cu excepția medicinei sau psihologiei clinice. Mai multe informații despre acest program pot fi consultate aici și aici. Data limită de înscriere pentru acest program este 15 octombrie 2018.
Programul Fulbright-RAF Scholar Award, este dedicat pregătirii academice și de cercetare în domeniul Antreprenoriatului la University of Rochester – Ain Centre for Entrepreneurship, pentru studiu și cercetare independentă, dezvoltarea curriculumului, observații la clasă și participarea la activități antreprenoriale din cadrul comunității, în primul semestru al anului academic 2019-2020. Mai multe informații despre acest program pot fi consultate aici și aici. Data limită de înscriere a candidaților este 24 octombrie 2018.
Mai multe informații despre bursele Fulbright pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.