Campionatul de fotbal al asociațiilor studențești din Universitatea din București

Campionatul de fotbal al asociațiilor studențești din Universitatea din București

21 martie, 2017 in Evenimente, Știri

Asociația Studenților din Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București organizează cea de-a cincea ediție a campionatului de fotbal dintre asociații, având ca partener principal Federația Română de Fotbal. Campionatul de fotbal se va desfășura în zilele de 1 și 2 aprilie 2017, respectiv 8 și 9 aprilie 2017, începând cu ora 9:00, în incinta terenului de fotbal din cadrul Facultătii de Drept (Str. Vasile Pârvan, nr. 4).

Scopul proiectului este de a promova sportul în masă și de a ajuta la închegarea relațiilor între organizațiile studențești.

Echipa de fotbal poate fi formată din 6+1 jucători, alături de 5 rezerve, dintre care doar 3 pot fi studenți din rândul facultății. Restul jucătorilor va fi reprezentat de voluntarii asociațiilor studențești.

Înscrierea echipelor se poate face până la data de 25 martie 2017 prin completarea unui formular disponibil aici.

Mai multe detalii despre campionatul de fotbal al asociațiilor studențești pot fi consultate pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.