Colaborare între Facultatea de Drept a Universității din București și Facultatea de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova

Colaborare între Facultatea de Drept a Universității din București și Facultatea de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova

06 octombrie, 2016 in Actualitate, Știri

Decanul Facultății de Drept a Universității din București, prof. univ. dr. Flavius Baias a efectuat o deplasare la Chișinău în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2016, la invitația prof. univ. dr. Gheorghe Ciocanu, rectorul Universității de Stat din Moldova, pentru a participa la festivitățile prilejuite de aniversarea a 70 de ani de la înființarea acestei instituții de învățământ superior.

În cadrul întâlnirilor cu decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, prof. univ. dr. Sergiu Băieșu, s-a convenit ca Hexagonul Facultăților de Drept să se desfășoare la Chișinău în perioada 26 aprilie – 30 aprilie 2017. S-a discutat de asemenea despre intensificarea  schimburilor de studenți și profesori invitați între cele două facultăți și încheierea unei convenții între școlile doctorale ale celor două facultăți care să faciliteze organizarea de evenimente științifice comune și, mai ales, redactarea și susținerea de teze în co-tutelă. Alte propuneri de colaborare vizează și popularizarea mai vizibilă a programelor de master ale Facultății de Drept a Universității din București la Chișinău, pentru atragerea studenților Facultății de Drept din Chișinău la aceste programe.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.