Conferința ”A Soul for Europe” cu tema ”Cultural Identities on the Move”

Conferința ”A Soul for Europe” cu tema ”Cultural Identities on the Move”

30 septembrie, 2016 in Evenimente, Știri

“A Soul for Europe”, împreună cu Allianz Kulturstiftung și Parlamentul European organizează în acest an Conferința A Soul for Europe, care va avea loc în zilele de 8 și 9 noiembrie 2016 la Berlin.

Având titlul Cultural Identities on the Move, conferința va reacționa la provocările europene curente într-un mod creativ și va veni cu propuneri privind cooperarea intensificată între politicieni și societatea civilă în orașele și regiunile Europei. Evenimentul central al conferinței din data de 9 noiembrie va oferi oportunități pentru o discuție directă, deschisă și constructivă între personalități din domeniile politicii și culturii, permițând o participare constructivă din partea audienței. Pe data de 8 noiembrie, subiectul principal va fi reprezentat de orașele și regiunile europene și noile lor responsabilități privind criza refugiaților și noile garduri de la graniță ridicate acum.

Conferința A Soul for Europe va fi urmată de discursul anual The State of Europe, care va avea loc în seara zilei de 9 noiembrie, și care fi ținut anul acestea de Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, la invitația primită din partea Konrad-Adenauer-StiftungSchwarzkopf Stiftung și Stiftung Zukunft Berlin.

Invitațiile vor fi trimse de Konrad-Adenauer-Stiftung și înregistrările se fac până pe 7 octombrie prin completarea formularului de înregistrare online de aici.

Mai multe informații și un program actualizat pot fi consultate pe website-ul conferinței la adresa asoulforeurope.eu/asfe16.

Limbile conferinței sunt germana și engleza, și vor fi oferite traduceri simultane.

Dacă doriți să participați la conferință, trebuie să completați formularul de înregistrate de aici. Pe website-ul conferinței puteți găsi de asemenea o listă de hoteluri care oferă cazare la prețuri rezonabile pentru invitații conferinței.

Mai multe informații despre Conferința A Soul for Europe pot fi consultate pe website-ul conferinței sau pot fi găsite pe paginile de Facebook și Twitter.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.