Conferința „Intelligence économique” – Cyril Bouyeure

Conferința „Intelligence économique” – Cyril Bouyeure

07 martie, 2017 in Evenimente, Știri

Centrul Regional Francofon de Cercetări Avansate în Științe Sociale (CEREFREA Villa Noël) al Universității din București, în parteneriat cu Ordinul experților internaționali din România și Perform Center, organizează luni, 13 martie 2017, ora 18:00, la Villa Noël (strada Emile Zola, nr. 6, sector 1, București) conferința „Intelligence économique”, ținută de dl Cyril Bouyeure, Președinte al Inițiativei pentru dezvoltarea expertizei franceze pe plan internațional și în Europa (IDEFIE).

Primul Coordonator Ministerial pentru Inteligența Economică la Bercy în 2006, absolvent al Institutului de studii politice din Paris și al Școlii Naționale de Administrație, Cyril Bouyeure posedă o experiență de bancher de afaceri și de diplomat în țările emergente și în Europa Centrală și Orientală.

Evenimentul este gratuit și deschis specialiștilor în științe sociale și economice, precum și tinerilor studenți francofoni.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.