„Culorile Toamnei” la Grădina Botanică a Universității din București

„Culorile Toamnei” la Grădina Botanică a Universității din București

22 octombrie 2018 în Actualitate, Evenimente, Știri

În perioada 25 octombrie – 11 noiembrie 2018, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București organizează evenimentul „Culorile toamnei”.
Acesta va include o expoziție de aranjamente florale sub forma de „rochii vegetale” miniaturale, care va putea fi vizitată pe peluza din fața serelor de expoziție între orele 8:00 și 18:00 și o expoziție de fructe și semințe care va fi deschisă în aceeași perioadă la Centrul de Educație Ecologică al Grădinii Botanice între orele 10:00 și 16:00.
Tot la Centrul de Educație Ecologică vor avea loc mai multe ateliere de creație, astfel: un atelier de realizare de figurine din frunze, în 27 octombrie, un atelier de realizare de rochii miniaturale din frunze, în 3 noiembrie, și un atelier de realizare măști din frunze, în 10 noiembrie. Cele trei ateliere se desfășoară în intervalul orar 10:00-12:00 și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Înscrierile se fac, în limita locurilor disponibile, pe pagina de Facebook a Grădinii Botanice.
Atelierele și vizionarea expozițiilor este gratuită, fiind incluse în taxa de intrare în Grădina Botanică: 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru elevi, studenți și pensionari.
Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Universitatea Națională de Arte București, cu sprijinul studenților de la Secția de Arte Textile și Design Textil sub coordonarea conf. univ. dr.  Daniela Frumușeanu.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.