Oportunitate de job part-time pentru studenții Universității din București la Magazinul de suveniruri din Grădina Botanică Dimitrie Brândză

Oportunitate de job part-time pentru studenții Universității din București la Magazinul de suveniruri din Grădina Botanică Dimitrie Brândză


Magazinul de suveniruri din Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București angajează trei studenți în regim part-time pentru perioada 1 martie – 31 octombrie 2019.
Astfel, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București oferă joburi part-time pentru studenți prin care aceștia să îmbine activitatea academică și activitatea profesională fără a neglija una pentru alta.
Programul de lucru pentru fiecare dintre cele trei persoane este în medie de 20 de ore pe săptămână (o tură în prima parte a zilei, o tură în a doua parte a zilei și o tură în weekend). Persoanele angajate vor putea să opteze contextual pentru o tură sau alta, în funcție de orarul academic, asigurând totodată continuitatea programului.
Candidații potriviți trebuie să fie persoane sociabile, comunicative, atente la detalii și cu atenție distributivă.
Nu este necesară experiență ca angajat. Instructajul privind utilizarea casei de marcat și a POS-ului va fi asigurat.
Atribuții: vânzare, realizare inventar, udat plante (dacă este cazul), menținere curățenie în magazin și în jurul acestuia.
Beneficii: mediu de lucru relaxant, în mijlocul naturii (magazinul este situat între sectoarele Munții Carpați, Taxonomic și Colina Coniferelor, în apropiere de Cascadă).
Salariu: 650 RON net
Persoanele interesate sunt rugate să lase un mesaj pe mesaj pe pagina de Facebook a magazinului până duminică, 25 februarie 2019.
Locurile vor fi ocupate pe măsura identificării candidaților potriviți.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.