Conducerea Senatului Universității din București

Președintele Senatului
Prof. univ. dr. Marian Preda

Este sociolog, profesor universitar și președintele Senatului Universității din București. Este licențiat în sociologie și în inginerie mecanică, master în politici sociale, master în business administration, doctor în sociologie.

Prof. dr. Marian Preda predă cursuri de Management strategic, Comportament organizațional, Politici sociale și Sociologia timpului. Este autor sau coautor a 26 de cărți și a numeroase articole publicate în reviste de specialitate. A lucrat în calitate de manager, consultant sau expert în numeroase proiecte cu finanțare națională sau internațională.

A fost decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din Bucuresti (2008-2015), președintele Comisiei Prezidențiale pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice (2009-2010), membru al Comisiei Naționale pentru Populație, președinte al Societății Sociologilor din România (2010-2012).

CONTACT

TELEFON
+4021-305.97.13

EMAIL
presedinte@senat.unibuc.ro

ADRESĂ
Bdul M. Kogălniceanu, nr. 36-46, parter superior, sector 5, 050107, Bucureşti, România

Vicepreședintele Senatului
Prof. univ. dr. Dan Oancea

Născut la data de 01.01.1958 în Roma, Italia. A urmat cursurile liceale la Liceul „Dimitire Cantemir” şi la Liceul nr. 24 din Bucureşti, iar pe cele universitare la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, pe care a absolvit-o în anul 1982 cu media generală 9,98.

În anul 1991 obține titulatura de doctor în drept al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. În 1987 devine cadru didactic al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, iar din 1982 până în prezent este și avocat.

Din anul 2009 este profesor universitar, titular de curs la disciplinele „Introducere în Dreptul roman”, „Teoria obligaţiilor în Dreptul roman” şi „Istoria statului şi dreptului românesc”.

Prof. univ. dr. Dan Oancea este, din 2008, director al Departamentului de Drept Public şi membru al Senatului Universităţii din Bucureşti, iar din anul 2012 este vicepreşedinte al Senatului Universităţii.

CONTACT

TELEFON:
+4021-315.71.87 /116

EMAIL:
dan.oancea@drept.unibuc.ro

dan@legaloffice.ro

ADRESĂ:
Bdul M. Kogălniceanu, nr. 36-46, parter superior, sector 5, 050107, Bucureşti, România

Vicepreședintele Senatului
Prof. univ. dr. Simona Gherghina

Simona Gherghina este profesor de Drept financiar public, Drept bancar și Finanțarea investițiilor publice la Facultatea de Drept a Universității din București, precum și director al Programului de master Achiziții Publice, Concesiuni, Parteneriat Public-Privat.

Este autor al unor studii în materia investițiilor publice, garanțiilor publice, datoriei publice, concesiunilor și parteneriatului public-privat.

În calitate de avocat, are experienţă semnificativă în finanţări complexe, inclusiv cele acordate de instituţii financiare internaţionale, private equity (fonduri de investiții), drept bancar (credite sindicalizate, risk sharing, project finance, operaţiuni de trezorerie), concesiuni de bunuri şi servicii publice, parteneriate public-privat, contracte FIDIC (inclusiv proceduri arbitrale), drept fiscal.

CONTACT

TELEFON:
+4021-315.71.87 /116

EMAIL:
simona.gherghina@drept.unibuc.ro

ADRESĂ:
Bdul M. Kogălniceanu, nr. 36-46, parter superior, sector 5, 050107, Bucureşti, România

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.