Hotel Gaudeamus

Hotelul Gaudeamus este destinat cazării, la etajele 2 și 3, în regim hotelier/ casă de oaspeți, pentru oaspeții Universității din București, participanți la diverse manifestări care se desfășoară în cadrul Universității (conferințe, ceremonii), profesori asociați, cercetători, parteneri etc.

Un prim atu al Hotelului îl reprezintă faptul că este cel mai nou spațiu de cazare aflat în proprietatea Universității din București, satisfăcând, astfel, toate necesitățile oaspeților săi în ceea ce privește confortul și mijloacele de comunicare.

La etajul 2 al hotelului sunt disponibile 15 camere duble, cu baie proprie, televizor, frigider, cablu TV și internet. Oaspeții cazați la acest etaj pot utiliza și bucătăria comună, complet utilată.

Etajul 3 dispune de 12 camere cu cazare în regim single și două apartamente, cu baie și bucătarie proprie, complet utilată. De asemenea, camerele sunt conectate la internet și cablu TV, fiecare cameră dispunând de televizor și frigider.

Amplasarea sa foarte aproape de centrul Bucureștiului, în sectorul 5, constituie un al doilea atu, făcând posibilă deplasarea imediată, cu mijloacele de transport în comun la Rectoratul Universității din București, Piața Universității, Spitalul Universitar, Parcul Cișmigiu, Parcul Izvor, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Piața Operei, Piața Constituției, Opera Națională București, Teatrul Național București, precum și la terasele din Centrul Vechi și la Centrul Comercial Unirea.

CONTACT

Șoseaua Panduri, nr. 90, Sector 5, București

Telefon: +4021-317.52.14

Mijloace de transport: R.A.T.B.: Panduri – 69, 90, 91, 122, 137, 168, 268, 368

GALERIE FOTO

[/vc_row]

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.