Expoziția de pictură și desen „Aripi de culoare” la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București

Expoziția de pictură și desen „Aripi de culoare” la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București


În perioada 11 – 16 octombrie 2018, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București va găzdui expoziția de pictură și desen „Aripi de culoare” a elevei Steliana Dinu, pasionată de ornitologie și arte plastice. Vernisajul expoziției va avea loc joi, 11 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, în cadrul Centrului de educație ecologică – Căsuța Roșie, din cadrul Grădinii Botanice (Șos. Cotroceni, nr. 32).
Expoziția are ca scop reîntoarcerea la natură, la culori, la sensurile ascunse din jurul nostru, oferindu-ne momente de liniște și de frumos în ritmul rapid al lumii contemporane. Aceasta se adresează deopotrivă copiilor și adulților și poate fi vizitată zilnic, în intervalul orar 09:00-17:00.
Steliana Dinu, în vârstă de 10 ani, este preocupată de protejarea mediului înconjurător și visează să devină ornitolog, pentru a contribui la protejarea păsărilor și pentru a dezvălui celorlalți frumusețea naturii pe care o admiră într-un mod special. Activitățile preferate ale Stelianei, în timpul său liber, sunt reprezentate de lectură, pictură și plimbări în natură, unde urmărește cu mare drag comportamentul păsărilor.
Găzduirea expoziţiei „Aripi de culoare” face parte din preocupările constante ale Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză” de a contribui la educarea tinerilor în spiritul dragostei faţă de natură, dar şi de a promova valorile naturale de care dispunem.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.