Facultățile Universității din București își deschid porțile viitorilor studenți

Facultățile Universității din București își deschid porțile viitorilor studenți

21 martie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

În perioada  martie – mai 2019, Universitatea din București îi invită la Zilele Porților Deschise pe toți liceenii care se pregătesc pentru admiterea la facultate.
În cadrul evenimentului, elevii vor avea ocazia de a se informa cu privire la oferta educațională a facultăților Universității din București pentru anul universitar 2019 – 2020, chiar de la profesorii și consilierii prezenți în cadrul evenimentului.
Pentru a oferi liceenilor o imagine completă asupra vieții de student a Universității din București, facultățile organizează prezentări ale programelor de licență și master pentru diversele specializări, cursuri deschise, vizite ghidate în sălile de curs, în sălile de lectură și în laboratoarele facultăților, discuţii cu cadrele didactice, studenţii și masteranzii facultăților, expoziții, conferințe și ateliere pe diferite tematici.
În paralel, specialiștii Departamentului de Consiliere și Orientare pentru Carieră al Universității din București vor organiza întâlniri cu elevii de liceu și vor veni în sprjinul acestora cu informații care să îi ajute în alegerea programelor de studii. Mai multe informații privind activitatea Departamentului de Consiliere și Orientare pentru Carieră pot fi accesate aici.
Precizăm că elevii de liceu au acces liber la toate activitățile organizate de facultăți.
Calendarul complet al evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Porților Deschise în facultăți, îl puteți accesa aici.
Informații complete despre sediile facultăților Universității din București pot fi accesate aici.
Detalii despre admiterea la facultățile Universității din București pot fi găsite pe site-ul http://admitere.unibuc.ro/.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.