Facultățile UB își deschid porțile pentru elevi în perioada martie-mai 2018

Facultățile UB își deschid porțile pentru elevi în perioada martie-mai 2018

23 martie, 2018 in Slider principal

În perioada  martie – mai 2018, elevii de liceu care se pregătesc pentru admiterea la facultate vor avea ocazia să se informeze cu privire la oferta educațională a facultăților Universității din București pentru anul 2018 – 2019, în cadrul Zilelor Porților Deschise.
Prezentări ale programelor de licență și master pentru diversele specializări, cursuri deschise, vizite ghidate în sălile de curs, în sălile de lectură și în laboratoarele facultăților, discuţii cu cadrele didactice, studenţii și masteranzii facultăților, expoziții, conferințe și ateliere pe diferite tematici sunt câteva dintre evenimentele organizate de facultățile Universității din București, pentru a oferi liceenilor o imagine completă asupra vieții de student.
Precizăm că elevii de liceu au acces liber la toate activitățile organizate de facultăți.
Prima facultate care a deschis seria de evenimente dedicate liceenilor este Facultatea de Geografie care, în perioada 12-28 martie 2018 prezintă în liceele din țară programele de studii și specializările aferente, modalitatea de admitere, precum și oportunitățile de voluntariat, în cadrul Caravanei Facultății.
Următoarele Facultăți care își deschid porțile sunt : Facultatea de Litere (26-28 martie 2018), Facultatea de Chimie (26-30 martie 2018) și Facultatea de Istorie (26-30 martie 2018); mai multe informații pot fi accesate aici, aici și aici.
Aici puteți consulta perioada și programul complet al facultăților Universității din București pentru Zilele Porților Deschise. Calendarul va fi actualizat periodic cu activitățile organizate de facultăți.
Detalii despre admiterea la facultățile Universității din București pot fi găsite pe site-ul http://admitere.unibuc.ro/.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.