„Inovație în sectorul public: Reflecții asupra experienței din Brazilia”, un nou eveniment organizat de ICUB

„Inovație în sectorul public: Reflecții asupra experienței din Brazilia”, un nou eveniment organizat de ICUB

04 februarie, 2019 in Evenimente, Știri

Joi, 7 februarie 2019, Secțiunea de Științe Sociale din cadrul Institutului de Cercetare al Universității din București (SSS-ICUB) organizează evenimentul „Inovație în sectorul public: Reflecții asupra experienței din Brazilia”, susținut de Dany Flavio Tonelli, profesor invitat în cadrul SSS-ICUB. Evenimentul va avea loc începând cu ora 16:00 în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială (Bd. Schitu Măgureanu, nr. 9).
Evenimentul își propune să prezinte două cazuri care vor demonstra că este imposibil sa desemnăm un model linear de administrație publică, fără a lua în considerare forța contextului antropologic-subiectiv. Cazurile analizate se referă la Brazilia, respectiv România, unde presiunea externă a dus la așa numita „europenizare”.
Dany Flavio Tonelli este profesor de Administrație Publică în cadrul Departamentului de Administrație și Economie al Universității Federale din Lavras, vice-decan pentru probleme de extindere și cultură și coordonator de dezvoltare tehnologică și socială. Studiul lui se concentrează pe inovarea și reforma din sectorul public, pe antreprenoriatul bazat pe tehnologie, pe contextele instituțiilor publice de cercetare, pe aranjamentele colaborative și tehnologiile publice, precum și pe alte subiecte legate știință, tehnologie, inovare și societate.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.