Înscrie-te la #ȘcoalaDeCreativitate și ia-ți bilet la cea mai distractivă tabără din vara asta

Înscrie-te la #ȘcoalaDeCreativitate și ia-ți bilet la cea mai distractivă tabără din vara asta


Student, masterand sau doctorand, destinația ta este, vara aceasta, Școala de Creativitate organizată de Universitatea din București în perioada 15-20 iulie 2019 la Cumpătu, Sinaia.

Școala de Creativitate te așteaptă să participi la training-uri interdisciplinare interactive, să înveți și să te distrezi alături de cei mai creativi profesori. Vei lua parte la workshop-uri despre creativitatea în teatru, muzică, grafică, branding, literatură, vei învăța să scrii creativ, să faci machete, să joci în piese de teatru, să faci spoturi publicitare.

Training-urile vor fi susținute de prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorector al Universității din București și coordonator al Școlii de Creativitate, Adrian Titieni, rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Dan Dediu, rector al Universității Naționale de Muzică București, și de mulți alți traineri consacrați în domeniul creativității.

În plus, pe lângă cele două workshop-uri la care vei participa zilnic, vei avea de îndeplinit și câteva provocări: va trebui să pleci în drumeții, să aprinzi focul de tabără și, nu în ultimul rând, să te distrezi.

Pentru cea mai distractivă săptămână din luna iulie, trimite CV-ul tău împreună cu răspunsul la întrebarea „De ce te consideri creativ?” sau o „mostră”  a creativității tale, un proiect sau un videoclip, la adresa scoaladecreativitate@unibuc.ro până pe 14 iunie 2019 și pregătește-te de drumeție!

Dacă ești selectat, te vom invita la un interviu pentru a ne demonstra că meriți bursa pentru cea mai cool experiență din vara asta.

Partenerii taberei de creativitate sunt Universitatea Națională de Arte, Universitatea Națională de Muzică București, Universitatea Națională de Muzică București și Universitatea de Arthitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.