Înscrieri pentru a XXIII-a ediție a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”

Înscrieri pentru a XXIII-a ediție a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”


Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, în parteneriat cu Facultatea de Geografie a Universității din București, Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, National Geographic Romania, Zitec, UNESCO Pro Natura, şi Clubul Studenţesc de Artă Fotografică, organizează a XXIII-a ediție a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”.Concursul se derulează sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului.
Înscrierile se pot efectua on-line până pe 31 martie 2019. Persoanele interesate sunt invitate să trimită un e-mail către paulbordas@yahoo.com,  în care să înscrie lucrări în cele trei secţiuni ale concursului: patrimoniu cultural, peisaj natural şi/sau wildlife.
Pot participa la concurs fotografi cu vârste de până la 35 ani. Jurizarea lucrărilor se realizează între 1 – 15 aprilie 2019, iar anunţarea rezultatelor se va face în data de 14 mai 2019, cu ocazia vernisajului Salonului Fotogeografica, ce va avea loc la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București.
Expoziţia cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizionată în perioada  14-31 mai 2019. Concomitent, vor avea loc o serie de evenimente complementare cu teme din domeniul ştiinţei, culturii sau sportului, ateliere foto și activități de conștientizare publică.
Componența juriului pe cele trei categorii este următoarea: Alex Axon, Alin Popescu, Domnica Macri (secțiunea patrimoniu cultural), Petrişor Iordan, Dan Dinu, Cosmin Ionescu (secțiunea peisaj natural), Silviu Matei, Doru Panaitescu, Daniel Opaiț (secțiunea wildlife). Președintele de onoare al juriului este Cristian Lascu.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.