Întâlnire cu tema “From proto-word reconstruction to word production: tools for computational historical linguistics” la ICUB

Întâlnire cu tema “From proto-word reconstruction to word production: tools for computational historical linguistics” la ICUB

15 aprilie 2019 în Actualitate, Evenimente, Știri

Joi, 18 aprilie 2019, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetare al Universității din București organizează o prelegere pe tema From proto-word reconstruction to word production: tools for computational historical linguistics, susținută de prof. univ. dr. Liviu Dinu. Evenimentul face parte din seria Digital Humanities și va avea loc la SSU-ICUB (strada Dimitrie Brândză, nr. 1), începând cu ora 17:00.

Liviu Dinu este profesor la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București și director al Human Language Technologies Research Center.

Seriile Digital Humanities au ca scop explorarea diverselor unelte, metode și provocări ale cercetărilor la granița dintre științele umaniste clasice și metodele digitale. Aceste seminare lunare reprezintă o oportunitate pentru discutarea proiectelor și a studiilor de caz în domeniul științelor umaniste digitale. Seriile Digital Humanities sunt organizate de Mihnea Dobre.

Mai multe detalii despre evenimentul “From proto-word reconstruction to word production: tools for computational historical linguistics” pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.