Lansarea hub-ului Google Atelierul Digital la Universitatea din București

Lansarea hub-ului Google Atelierul Digital la Universitatea din București


Marți, 9 octombrie 2018, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București, în parteneriat cu Google România, a lansat hub-ul Google Atelierul Digital. De asemenea, evenimentul a prilejuit și lansarea proiectului Atelierul Digital pentru Programatori în România.
În deschiderea evenimentului, Rectorul Universității din București, profesorul Mircea Dumitru, a accentuat faptul că, prin astfel de inițiative, Universitatea își propune să ia parte activ la viața economică și socială a țării, pentru a ține pasul cu cerințele impuse de piața muncii, flexibilă și dinamică.
Tinerii antreprenori beneficiază în hub-urile Google de suport și sesiuni individuale de mentorat pentru identificarea oportunităților de creștere ale start-up-rilor, sesiuni de pregătire cu experți Google, precum și de acces la programul Google Cloud for Startups. Programul durează 6 luni și se finalizează printr-o sesiune Demo Day, în care tinerii își prezintă ideile în fața unei comunități de investitori și experți în tehnologie. Mai multe informații, precum și programul complet al cursurilor și al evenimentelor desfășurate în proiectul „Atelierul Digital pentru Programatori”, pot fi accesate aici.
Video-ul integral al evenimentului este disponibil mai jos.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wcMvn-N-yt8[/embedyt]

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.