Masa rotundă „Particularități ale fenomenelor de migrație și de radicalizare, în practica marocană” organizată de UB și ULBS

Masa rotundă „Particularități ale fenomenelor de migrație și de radicalizare, în practica marocană” organizată de UB și ULBS


În perioada 7-9 martie 2019, Universitatea din București și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează masa rotundă bilaterală „Particularități ale fenomenelor de migrație și de radicalizare, în practica marocană”. Evenimentul, care se va desfășura la București și la Sibiu, este o inițiativă comună a Centrului cultural și științific româno-marocan de la Sibiu și a Institutului de Studii Africane al Universității din București.
În deschiderea evenimentului, care va avea loc la Biblioteca Facultăţii de Istorie, în Sala Gheorghe Brătianu, joi, 7 martie 2019, începând cu ora 9:15, vor lua cuvântul conf. univ. dr. Sorin Costreie, prorector Relații Internaționale al Universității din București, Hind Zaimi, însărcinat cu Afaceri ad-interim, Ambasada Regatului Maroc în România, și ES Simona Corlan-Ioan, fost ambasador al României în Regatul Maroc, profesor la Universitatea din București.
După zilele de 7 și 8 martie, în care lucrările mesei rotunde se vor desfășura la București, evenimentul se va muta la Universitatea „Lucian Blaga” de la Sibiu, unde participanții vor fi întâmpinați de prof. univ. dr. Ioan Bondrea, rectorul ULBS.
Programul complet al mesei rotunde „Particularități ale fenomenelor de migrație și de radicalizare, în practica marocană” este disponibil aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.