Masa rotundă “Rethink Europe. Romania and the EU, the way forward” la Facultatea de Sociologie a Universității din București

Masa rotundă “Rethink Europe. Romania and the EU, the way forward” la Facultatea de Sociologie a Universității din București

19 noiembrie, 2018 in Evenimente, Știri

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.16.1″ text_orientation=”justified”]
Joi, 22 noiembrie 2018, Facultatea de Sociologie a Universității din București organizează masa rotundă “Rethink Europe. Romania and the EU, the way forward”. Evenimentul va avea loc în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie (Bd. Schitu Măgureanu, nr. 9), începând cu ora 14:00.
În cadrul mesei rotunde vor fi prezentate rezultatele unui studiu realizat de Biroul din Berlin al Consiliului European pentru Relații Externe (ECFR), realizat cu ajutorul a aproximativ 900 de experți și înalți funcționari din țările Uniunii Europene.
Evenimentul va fi moderat de Rectorul Universității din București, profesorul Mircea Dumitru, și de Președintele Senatului Universității din București, profesorul Marian Preda. În cadrul mesei rotunde vor avea intervenții dr. Josef Janning, directorul ECFR Berlin, prof. univ. dr. Ruxandra Ivan, cadru didactic la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, și prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, cadru didactic la Facultatea de Comunicare a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.
Studiul ECFR Berlin identifică care sunt prioritățile țărilor și grupurilor din UE, ce politici comunitare favorizează acestea, cu cine se aliază pentru a le îndeplini şi, nu în ultimul rând, care este influența reală pe care o exercită acestea în cadrul Uniunii Europene. Datele generale ale studiului pot fi consultate aici.
Mai multe detalii cu privire studiul care a stat la baza realizării mesei rotunde “Rethink Europe. Romania and the EU, the way forward” pot fi accesate aici.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.