Masa rotundă „1918: istorie, memorie, semnificație”, la Facultatea de Litere a Universității din București

Masa rotundă „1918: istorie, memorie, semnificație”, la Facultatea de Litere a Universității din București

01 noiembrie, 2018 in Actualitate, Evenimente, Știri, Știri Centenar

Luni, 5 noiembrie 2018, Facultatea de Litere a Universității din București a organizat masa rotundă „1918: istorie, memorie, semnificație”. Evenimentul, care a continuat seria de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 la Universitatea din București, a avut loc începând cu ora 16:00 în Sala de Lectură a Bibliotecii Facultății de Litere (Str. Edgar Quinet, nr. 5-7).
În cadrul mesei rotunde au luat cuvântul prof. univ. dr. Laurențiu Vlad, prorector al Universității din București, prof. univ. dr. Bogdan Murgescu, director al Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat, prof. univ. dr. Ion Bogdan Lefter, prof. univ. dr. Ioan Stanomir și conf. univ. dr. Răzvan Voncu. Discuția a fost moderată de prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorector al Universității din București.
Dezbaterea, organizată de prof. univ. dr. Emil Ionescu și conf. univ. dr. Cristina Bogdan, și-a propus să prilejuiască o discuție liberă, cu istorici și filologi, construită în jurul semnificațiilor anului 1918, din unghiuri și perspective diferite.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.