Mini-grantul “Change your thinking and behave like an entrepreneur” al UniBuc, câştigător al competiţiei de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale derulate în universităţi

Mini-grantul “Change your thinking and behave like an entrepreneur” al UniBuc, câştigător al competiţiei de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale derulate în universităţi

28 mai, 2019 in Actualitate, Știri, Student

Universitatea din Bucureşti a câştigat competiţia de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale derulate în universităţi, organizată de asociaţia Junior Achievement România, în cadrul programului Universitatea Antreprenorială, obţinând astfel finanţare pentru implementarea proiectului Change your thinking and behave like an entrepreneur.

Premierea proiectului câştigător a avut loc pe 22 mai 2019.

Mini-grantul Change your thinking and behave like an entrepreneur şi-a propus dezvoltarea competenţelor antreprenoriale ale studenţilor Universităţii din Bucureşti, prin încurajarea acestora în a lua iniţiativă şi a fi creativi.

Mai mult, prin acest proiect se urmăreşte şi dezvoltarea competenţelor antreprenoriale ale cadrelor didactice ale Universităţii din Bucureşti şi încurajarea schimbului de bune practici între universitate, absolvenţi şi angajatori.

O altă activitate vizată este realizarea unei baze de date cu absolvenţii Universităţi din Bucureşti, cu sprijinul studenţilor.

Competiţia a fost destinată universităţilor publice şi private de la nivel naţional sau ONG-urilor care desfăşoară activităţi curente pentru profesori şi studenţi în cadrul universităţilor.

Prin această competiţie, organizatorii susţin proiecte antreprenoriale derulate de profesori pentru cadrele universitare şi studenţi în cadrul universităţilor şi hub-urilor antreprenoriale, care să contribuie la dezvoltarea abordărilor antreprenoriale şi inovative.

Finanţarea mini-granturilor este asigurată de Romanian-American Foundation.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.