O nouă sesiune de cursuri de limbi străine în cadrul Centrului Ariel

O nouă sesiune de cursuri de limbi străine în cadrul Centrului Ariel

15 ianuarie, 2019 in Știri, Student, Anunțuri

În perioada 16-31 ianuarie 2019, Centrul de Limbi Străine „Ariel” din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti organizează înscrieri la cursurile de engleză (generală, juridică şi de afaceri, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge), franceză, spaniolă, portugheză, italiană, germană, suedeză, neerlandeză, rusă, chineză, japoneză, turcă, arabă, română pentru străini, ebraică biblică şi ebraică modernă.
Cursurile vor începe în a doua jumătate a lunii februarie, în funcţie de completarea numărului de locuri. Pentru nivelul mediu și avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit, care se poate descărca de pe site-ul Centrului. Cursurile vor avea loc în sediul Facultăţii de Limbi Străine (Str. Pitar Moş, nr. 7-13).
Înfiinţat în 2001, Centrul „Ariel” organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare sau doctoranzi ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.
Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului.
Mai multe detalii cu privire la taxele și structurile cursurilor pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.