Peste 9000 de oportunități de carieră și 160 de companii în primul oraș virtual – Orașul Joburilor, la Angajatori de TOP Virtual

Peste 9000 de oportunități de carieră și 160 de companii în primul oraș virtual – Orașul Joburilor, la Angajatori de TOP Virtual


Peste 9000 de oportunități de carieră în 160 de companii au fost disponibile în primul oraș virtual, la Angajatori de TOP Virtual, care a avut loc până pe 5 mai 2019, pe www.hipo.ro. Evenimentul, ajuns la cea de-a 13-a ediție, a oferit oportunități de angajare în domenii diverse de activitate: de la IT, FMCG, Servicii și BPO, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom până la Consultanță, Auto și Turism.

Printre avantajele oferite de participarea la Angajatori de TOP Virtual se numără: eliminarea barierelor geografice, joburile fiind accesibile tuturor, indiferent de orașul în care locuiesc, rapiditatea „vizitelor” la standurile companiilor de care candidații sunt interesați, în cadrul cărora ei pot aplica direct cu CV-ul (completat pe Hipo.ro), absența costurilor de transport și de cazare și disponibilitatea informațiilor indiferent de oră, plaja mai largă de oportunități de carieră și șanse mai mari de a obține un job dorit.

Noutatea ediției din această primăvară a constat în posibilitatea de a vedea cum arată sediul companiei. După accesarea platformei Orașului Virtual al Joburilor – Angajatori de TOP candidații au putut accesa o serie de imagini din sediile companiilor participante, dar și informații utile despre fiecare angajator. Cu ajutorul turului VR au putut „păși” în fiecare colț al sediului, având astfel șansa de a vedea imagini cu sediile companiilor și mediul de lucru din companie înainte de a ajunge la interviu. Inițiativa VR vine în completarea componentei de tehnologie pe care târgul de joburi o înglobează la fiecare ediție.

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidații au trebuit să își creeze un cont și un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logare, au putut aplica la toate joburile de interes. Participanții au avut posibilitatea să facă o selecție precisă a posturilor la care vor să aplice. Filtrele de căutare au afișat oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și / sau orașul de interes. În plus, la ediția aceasta cei care au accesat Angajatori de TOP Virtual au putut intra în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 kit-uri de călătorie. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Angajatori de TOP Virtual a putut fi accesat pe www.hipo.ro până duminică, 5 mai 2019. În secțiunea dedicată evenimentului, cei interesați au putut vizita profilele companiilor, au putut vizualiza joburile disponibile și cerințele solicitate de angajatori, dar au și putut aplica la joburi.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.