Top 20 de companii cu cele mai multe oportunități la târgul de carieră Angajatori de TOP

Top 20 de companii cu cele mai multe oportunități la târgul de carieră Angajatori de TOP


În perioada 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera. Evenimentul din această primăvară înregistrează peste 6000 de oportunități de carieră oferite de 130 de companii participante.

Pentru această ediție, târgul Angajatori de TOP le propune candidaților un nou concept. Timp de două zile, cei care sunt în căutarea unui job pot vizita Orașul Joburilor, destinația care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit. Standurile celor 130 de angajatori sunt obiectivele turistice unde pot afla informații despre cele peste 6000 de joburi in Bucuresti, programe de internship sau management trainee la care pot aplica. În plus, vizitatorii evenimentului pot participa la zeci de skillshop-uri și conferințe. Mai multe detalii despre agendă și modalitatea de înscriere sunt disponibile aici.

Pasionații de IT au posibilitatea să participe la o serie de sesiuni tehnice – techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; să învețe din cele mai interactive studii de caz de pe piața locală și internațională din industria IT&C. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre acestea pot fi accesate aici.

Totodată, ediția Angajatori de TOP de anul acesta înregistrează un record al numărului de joburi deschise de companiile participante. Din informațiile primite de la reprezentanții companiilor, între 5 și 6 aprilie, la Sala Palatului vor fi companii care au și peste 400 de joburi deschise. În total vor fi peste 6000 de oportunități de carieră în domenii extrem de variate. În plus, în comparație cu anii anteriori, ediția aceasta aduce o distribuție mai echilibrată a joburilor deschise de companii. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, cele mai bine reprezentate arii în care sunt deschise oportunități, atât pentru profesioniști cât și pentru candidații entry-level, pentru absolvenți și studenți sunt: IT Software, Contabilitate – Finanțe, Vânzări, Customer Support – Client service, Achiziții – Logistică – Aprovizionare, Inginerie, Resurse umane, Marketing PR – Comunicare, Juridic și IT Hardware.

Cei care vor să facă o vizită în Orașul Joburilor – Angajatori de TOP București se pot înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la secțiunea dedicată evenimentului.

Biletul de intrare în Orașul Joburilor este gratuit, în baza unui CV Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro. Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este că angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. În plus, dacă, după discuția purtată la standul companiei, un candidat va face modificări în CV, compania va avea acces la varianta actualizată a CV-ului.

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.