Prof. univ. dr. Diana Ioniță, realeasă membru al Comitetului Director al Association Internationale des Langues Etrangères Appliquées

Prof. univ. dr. Diana Ioniță, realeasă membru al Comitetului Director al Association Internationale des Langues Etrangères Appliquées

21 iunie 2019 în Actualitate, International, Știri

În cadrul Congresului Internațional al Association Internationale des Langues Etrangères Appliquées, organizat de Univeristé Jean Monet, la St. Etienne, în Franța, desfășurat în perioada 11-15 iunie 2019, prof. univ. dr. Diana Ioniță, coordonator al secției Limbi Moderne Aplicate (LMA) din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, a fost realeasă membru al Comitetului Director al AILEA.

AILEA a fost fondată în luna iunie, 2009, la Paris. De atunci Secția Limbi Moderne aplicate a Universității din București este membru activ, contribuind la schimburile de studenți și profesori, la dezvoltarea de programe de studiu cu participare internațională, la stimularea cercetării științifice în cadrul domeniului LMA.

Din comitetul director fac parte Garik Galstyan (Universitatea din Lille), preşedinte, Dima el Husseini vicepreședinte (Universitatea Franceză din Egipt), Diana Ioniță (Universitatea din București), Claudio Menezes (Universitatea din Brazilia), Hoda Moukannas (Universitatea Libaneză din Beirut), Mihaela Toader (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj).

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.