Proiectul „Cariere”, dezvoltat de Asociația Studenților din Administrație și Afaceri, ajunge în 2019 la a cincea ediție

Proiectul „Cariere”, dezvoltat de Asociația Studenților din Administrație și Afaceri, ajunge în 2019 la a cincea ediție


În perioada 13-14 martie 2019, Asociația Studenților din Administrație și Afaceri organizează cea de-a cincea ediție a proiectului „Cariere”, eveniment destinat studenților ce-și doresc să se dezvolte personal și profesional, să își exploateze potențialul și, de ce nu, să înceapă o carieră de succes.
Alături de reprezentanții unora dintre cele mai mari companii la nivel național, vor fi organizate pentru studenți o serie de ateliere și conferințe unde aceștia își vor prezenta ofertele de locuri de practică, internship-uri și locuri de muncă.
Intrarea este liberă, iar programul evenimentului va fi disponibil pe site-ul ASAA, dar și pagina de Facebook, înscrierile făcându-se pe baza completării unui formular.
Asociația Studenților din Administrație și Afaceri – ASAA, înființată în anul 2009, este singura organizație reprezentativă a intereselor studenților din Facultatea de Administrație și Afaceri.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.