Reîncepe The Grant Writing Seminar la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

Reîncepe The Grant Writing Seminar la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

05 martie 2019 în Uncategorized @ro, Evenimente, Știri

Marți, 12 martie 2019, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București organizează o întâlnire pe tema From individual fellowships to grants în cadrul The Grant Writing Seminar. Întâlnirea va avea loc în Sala de Seminare a SSU-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1), începând cu ora 18:00.
Scopul seriei The Grant Writing Seminar este de a oferi un cadru în care cercetătorii umaniști și ai științelor sociale să se întâlnească, să-și împărtășească experiențele legate de munca de cercetare, să primească și să ofere recomandări despre scrierea aplicațiilor pentru granturi de cercetare naționale și europene. Seria The Grant Writing Seminar se adresează în primul rând tinerilor cercetători, însă cei mai experimentați sunt de asemenea bineveniți. Se urmărește ca, în urma acestor workshop-uri, să se formeze o comunitate de cercetători care să ofere mai departe sprijin cercetătorilor la început de carieră.
Întâlnirile seminarului au loc o dată pe lună și sunt organizate de dr. Lorena Anton (SSU-ICUB) și dr. Mihnea Dobre (SSU-ICUB).
Mai multe detalii despre seminar, precum și formularul de înscriere, pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.