The Grant Writing Seminar la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

The Grant Writing Seminar la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB


Marți, 13 noiembrie 2018, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București organizează o primă întâlnire în cadrul ediției 2018-2019 a The Grant Writing Seminar, intitulată Roundtable discussion and the outline of the series. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 18:00 în Sala de Seminare a SSU-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1).
The Grant Writing Seminar își propune să ofere cercetătorilor umaniști și ai științelor sociale un cadru în care să se întâlnească, să-și împărtășească experiențele legate de munca de cercetare, să primească și să ofere recomandări despre scrierea aplicațiilor pentru granturi de cercetare naționale și europene. Seria The Grant Writing Seminar se adresează în primul rând tinerilor cercetători, însă și cei experimentați sunt bineveniți. Se urmărește ca, în urma acestor workshop-uri, să se formeze o comunitate de cercetători care să ofere pe mai departe sprijin cercetătorilor la început de carieră.
Întâlnirile seminarului au loc o dată pe lună și sunt organizate de dr. Lorena Anton și de dr. Mihnea Dobre, de la SSU-ICUB.
Mai multe detalii despre seminar, precum și formularul de înscriere, pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.