Revista Centrului de Istorie Comparată a Societăților Antice – apel la contribuții

Revista Centrului de Istorie Comparată a Societăților Antice – apel la contribuții

03 mai, 2017 in Cercetare, Știri

Centrul de Istorie Comparată a Societăților Antice (CICSA) lansează apelul la contribuții pentru Revista CICSA online, Serie Nouă, anul III/2017.

Tematica acestui număr al revistei cuprinde subiecte de cercetare care tratează ,,Jaful, Corupția și Abuzul”, subiectele principale ale Sesiunii Anuale de Comunicări Științifice CICSA, ediția a V-a, din 21-22 aprilie 2017. Sunt acceptate și articole care se încadrează în alte arii de interes ale CICSA, cu precădere perioada antică. De asemenea, sunt acceptate și recenzii sau note de lectură.

Articolele trebuie să fie redactate în limbi de circulație internațională și vor fi alese spre publicare în urma unui proces de blind peer review. Toate materialele trimise trebuie să respecte normele de redactare, disponibile aici.

Termenul limită pentru trimiterea articolelor este 1 octombrie 2017. Adresele de mail la care materialele pot fi trimise sunt d_mihut@yahoo.com sau  corina.steflea@yahoo.com.

Numerele anterioare ale revistei CICSA sunt disponibile aici.

Revista CICSA, serie nouă (ISSN 2457 – 3809), reprezintă publicația anuală online a Centrului de Istorie Comparată a Societăților Antice (CICSA), în conținutul căreia se regăsesc studii și articole (redactate în limbi de circulație internațională), recenzii și prezentări de carte, din domeniile: istorie, istorie antică, arheologie, artă, istorie culturală, studii culturale. Materialele publicate reprezintă prioritar activitatea de cercetare a Centrului, redactările comunicărilor susținute în cadrul sesiunilor sale lunare și anuale, dar și alte contribuții și analize pluridisciplinare ale unor subiecte din domeniile menționate, după ce au fost supuse unui sistem de peer reviewed.

Mai multe detalii despre apelul la contribuții pentru revista CICSA pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.