Săptămâna Culturii Austriece la Universitatea din București

Săptămâna Culturii Austriece la Universitatea din București

26 martie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri

În perioada 1-8 aprilie 2019, Universitatea din București, în colaborare cu Forumul Cultural Austriac, ASLS România și Biblioteca Austriacă din București, organizează Săptămâna Culturii Austriece. Evenimentele se vor desfășura la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (str. Pitar Moș, nr. 7-13).
Săptămâna Culturii Austriece conține prezentări, conferințe, momente de poezie, proiecții de filme, o seară austriacă organizată de Asociația Studenților Facultății de Limbi Străine a Universității din București, precum și deschiderea atelierului de traducere pentru studenții programului de masterat de Traducere și Interpretare.
În cadrul evenimentului va avea loc, miercuri, 3 aprilie 2019, și o conferință științifică despre studiul lingvisticii și al istoriei literare austriece la Departamentul de Limbi și Literaturi Germanice. Vor susține prezentări prof. univ. dr. Mariana Lăzărescu, prof. univ. dr. Ioana Crăciun-Fischer, prof. univ. dr. Mihaela Zaharia, prof. univ. dr. Ioan Lăzărescu, prof. univ. dr. Markus Fischer, conf. univ. dr. Ileana Ratcu, conf. univ. dr. Hermine Fierbințeanu, conf. univ. dr. Maria Irod și lect. univ. dr. Susanna Konnerth. Programul complet al conferinței este disponibil aici.
Programul integral al evenimentelor incluse în Săptămâna Culturii Austriece este disponibil aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.