Școala de Politici Publice și Management din cadrul Institutului Coreean de Dezvoltare oferă burse pentru programele de studii universitare de masterat

Școala de Politici Publice și Management din cadrul Institutului Coreean de Dezvoltare oferă burse pentru programele de studii universitare de masterat

14 martie, 2018 in Actualitate, Știri

Școala de Politici Publice și Management din cadrul Institutului Coreean de Dezvoltare (KDI School of Public Policy and Management) oferă, prin intermediul Programului de Burse al Guvernului Coreean, burse pentru următoarele programe de studii universitare de masterat: Masterat în Politici Publice, Masterat în Dezvoltare de Politici, Masterat în Management Public.
Programul de Burse al Guvernului Coreean (Korean Government Scholarship Program, KGSP), sponsorizat de NIIED (National Institute for International Education), are ca obiectiv principal promovarea schimbului internațional între țările participante în domeniul educației.
Bursele sunt acordate pe durata a trei ani și includ costurile de transport internațional, taxa de școlarizare, diurna studenților, precum și o asigurare medicală.
Pentru a participa, persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
– atât persoana în cauză, cât și părinții să aibă cetățenie străină (cei care dețin cetățenie coreeană nu pot aplica pentru acest program);
– să nu aibă peste 40 de ani;
– să fie absolvent al unui program de masterat;
Termenul limită pentru depunerea documentelor în vederea înscrierii la bursele pentru programele de studii universitare este 16 martie 2018. 
Informații suplimentare despre Programul de Burse al Guvernului Coreean și despre condițiile de înscriere pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.