Școala de vară despre metode practice pentru evaluarea stării mediului la Facultatea de Geografie a UB

Școala de vară despre metode practice pentru evaluarea stării mediului la Facultatea de Geografie a UB


În perioada 24-28 iulie 2019, va avea loc o nouă ediție a Școlii de vară „Metode practice pentru evaluarea stării mediului” organizată de Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact (CCMESI) din cadrul Facultății de Geografie a Universității din București.

Școala de vară se adresează tuturor studenților din ciclurile de licență și master din universitățile din România cu preocupări în studiul geografiei și științelor mediului, indiferent de anul de studiu. Pentru activitățile ce vor fi desfășurate  numărul maxim de participanți este de 20 de studenți.

Principalele activități care se vor desfășura în cadrul școlii de vară constau în organizarea cercetării mediului, colectarea datelor de mediu din teren, prelucrarea datelor de mediu prin metode statistice și tehnici GIS. La acestea se adaugă  dezvoltarea capacității de lucru în echipă, planificarea sarcinilor de lucru, utilizare și instruire a aparatelor și potențialelor metode de prelucrare a datelor, responsabilizarea studenților, familiarizarea cu fluxul și sarcinile de lucru etc.

Înscrierea se va realiza prin trimiterea formularului la adresa de e-mail : mihairazvan.nita@g.unibuc.ro. Până la data de 15 iulie 2019.

Selecția se va realiza în baza unei comisii interne a CCMESI pe baza criteriilor academice, asigurarea unei balanțe din punct de vedere al specializărilor/ciclurilor de studii și genului. Toți cei  înscriși la școala de vară vor fi informați prin e-mail cu privire la acceptarea în cadrul activităților și programul activităților, la câteva zile de la termenul de înscriere.

Pentru  participarea la acest stagiu organizatorul nu percepe taxe. Participanții trebuie sa aibă în vedere că trebuie să suporte costurile de deplasare în cadrul municipiului București ce apar pe parcursul stagiului și eventualele costuri de cazare.

În urma desfășurării activităților studenții participanți vor primi un certificat din partea CCMESI care să ateste implicarea în cadrul Școlii de vară Metode practice pentru evaluarea stării mediului.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.