Seminar susținut de prof. Emilian Dudaș de la École Polytechnique și CNRS din Paris, la ICUB

Seminar susținut de prof. Emilian Dudaș de la École Polytechnique și CNRS din Paris, la ICUB


Joi, 13 iunie 2019, Facultatea de Fizică și Institutul de Cercetare al Universității din București (ICUB) organizează seminarul intitulat „Modelul standard al interacțiilor fundamentale: problemele și extensiile lui”, susținut de prof. Emilian Dudaș de la École Polytechnique și CNRS, Paris. Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:30 în Amfiteatrul A1 al Facultății de Fizică.

Emilian Dudaș a absolvit Facultatea de Fizică a Universității București. Ulterior, a urmat studii doctorale la Universitatea Paris-Sud, Orsay, unde și-a susţinut teza în 1994, cu profesorul Pierre Binétruy, recunoscut expert în domeniul Cosmologiei și unul dintre fondatorii Laboratorului de Astroparticule și Cosmologie. Profesorul Emilian Dudaş a primit Premiul Gay-Lussac-Humboldt pentru Cercetare în 2013, dar și Royal Society International Exchanges Award 2017-2018. Este membru al Comitetului Consultativ al Southern European Network in Mathematical and Theoretical Physics și membru al Science and Technology Facilities Council (STFC) al Marii Britanii.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.