UniCo Intensiv la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a UB

UniCo Intensiv la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a UB

26 iunie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri

Luni, 24 iunie 2019, Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București a primit, în cadrul proiectului Universitatea Copiilor, vizita unui grup de elevi cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, dornici de cunoaștere și dialog.

Studenții Departamentului de Formarea Profesorilor – specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, sub coordonarea conf. univ. dr. Laura Ciolan, le-au propus micilor vizitatori o serie de activități dinamice, incitante și atractive: jocuri de captare a atenției și cunoaștere interpersonală, jocuri de echipă desfășurate outdoor, scenetă pe o temă de actualitate (fenomenul bullying), atelier de creație și, nu în ultimul rând, un moment de dans colectiv plin de voie bună și culoare.

Pe parcursul celor două ore dedicate vizitei, copiii au avut ocazia să se familiarizeze cu spațiile specifice unei instituții de învățământ superior (amfiteatru, sală de seminar), să întâlnească o parte dintre profesorii facultății și, mai ales, să se bucure de învățare într-o atmosferă relaxată, prietenoasă și stimulantă.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.