UNIHUB a lansat concursul de idei și planuri de afaceri „BDPlan”

UNIHUB a lansat concursul de idei și planuri de afaceri „BDPlan”


Vineri, 23 noiembrie 2018, Societatea Antreprenorială Studențească a Universității din București (UNIHUB) organizează, în completarea seriei de evenimente dedicate „Săptămânii Antreprenoriatului”, concursul de idei și planuri de afaceri „BDPlan”.
Competiția este destinată studenților și absolvenților Universității din București care intenționează să își valideze o idee de afaceri, dar și acelora care doresc să-și transpună ideea de afacere într-un plan bine pus la punct.
Pentru a participa la concurs, studenții trebuie să completeze formularul de aici, până cel târziu luni, 12 noiembrie 2018. Participarea poate fi individuală sau în echipe de până la trei persoane. Studenții care s-au înscris vor fi contactați pentru a primi formatul de plan de afaceri și a fi alocați unui mentor. Planul de afaceri trebuie predat până pe data de 21 noiembrie 2018, în formatul specificat în mail, și are ca scop demonstrarea viabilității afacerii pe o perioadă de minim doi ani.
Pentru a veni în sprijinul studenților interesați de participarea la competiție, UNIHUB organizează joi, 15 noiembrie 2018, un workshop destinat modalităților de redactare a unui plan de afaceri, precum și modului de prezentare a planului de afaceri (business pitch), susținut de prof. univ. dr. Sorin Toma, la sala UNIHUB (Bdul. Regina Elisabeta nr. 4-12) și joi, 22 noiembrie 2018, între orele 10:00 și 17:00, o sesiune de feedback și suport cu mentori din program, în vederea finalizării prezentărilor pentru concurs. Mai multe detalii despre workshop pot fi accesate aici.
Premiile oferite câștigătorilor competiției de idei și planuri de afaceri „BDPlan” vor consta în internship-uri la companii antreprenoriale, dar și într-o serie de traininguri facilitate de antreprenori de succes.
Mai multe informații despre concursul de idei și planuri de afaceri „BDPlan” pot fi accesate aici.
UNIHUB reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare şi încurajare a spiritului antreprenorial în mediul universitar, cu precădere în rândul studenţilor şi absolvenţilor Universităţii din Bucureşti.  Colaborând permanent cu parteneri din mediul de afaceri, UNIHUB pune la dispoziţia celor interesaţi programe de învăţare bazate pe exemple de bună practică menite să faciliteze dobândirea şi dezvoltarea competenţelor antreprenoriale. Mai multe detalii despre UNIHUB pot fi accesate aici, precum și pe pagina de Facebook UniBucSAS.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.