UNIHUB, program de mentorat și consultanță by UniBuc

UNIHUB, program de mentorat și consultanță by UniBuc


UNIHUB anunță a doua ediție a programului de mentorat și consultanță pentru aspiranții la statutul de antreprenor, program care urmărește să conecteze studenții care aspiră la a avea propria afacere (sau care au demarat deja o inițiativă personală) cu membri ai comunității de afaceri, cu profesori și specialiști din mediul de afaceri, care au acumulat experiență profesională în acest domeniu.

Proiectul își propune să desfășoare activități de mentorat, dar și consultanță la nivelul Societății Antreprenoriale Studențești, implicând studenți din toate facultățile Universității din București, contribuind la dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale acestora și acordând atât sprijin celor care doresc  să își deschidă o afacere, cât și servicii de consultanță celor care au deja un business propriu.

Programul de mentorat și consultanță vizează schimbul de idei și bune practici cu specialiști și antreprenori, sprijin în formularea obiectivelor viitoarei afaceri și pașilor de urmat în scrierea unui plan de afaceri, sprijin pentru identificarea de soluții proprii la provocările cu care se confruntă în demararea sau gestionarea unei afaceri, dezvoltarea competențelor antreprenoriale, precum și dezvoltarea abilităților de vânzare, prezentare și leadership.

Cum se desfășoară?

Programul de mentorat și consultanță se poate desfășura fie unu-la-unu (un mentor/consultant la un student) sau cu o echipă de studenți (un mentor pentru un grup mai mic de studenți).

Studenții interesați se pot înscrie la adresa de e-mail camelia.cojocaru@faa.unibuc.ro până pe de 20 iulie 2019. Pe site-ul UNIHUB, www.hub.unibuc.ro, studenții pot accesa profilele mentorilor/consultanților și pot alege o persoană cu care să lucreze. La finalul perioadei de înscriere, studenții și mentorii se vor cunoaște și vor fi selectați studenții potriviți fiecărui mentor, în funcție de interesele și planurile fiecărui student.

Programul de mentorat constă în:

  • întâlnire inițială – în acest moment vor fi agreate obiectivele sesiunilor de mentorat, în funcție de nevoile studenților;
  • sesiuni de lucru – discuţii despre ideile de afaceri, întocmirea unui plan de afaceri, preocupările privind provocările unui antreprenor;
  • sesiune de finalizare a programului – concluzii și recomandări pentru studenți.

Programul de mentorat și consultanță va dura până la data de 15 decembrie 2019.

Programul se desfășoară în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2019-0402, domeniul 4: susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești (SAS) din cadrul universitatilor.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.