În perioada 11-14 septembrie 2024, Universitatea din București va organiza și găzdui cel de-al 25-lea lea congres anual al Asociației Europene pentru Educație și Cercetare în Relații Publice (EUPRERA). Tema ediției de anul acesta, „The Art of Communication”, își propune să conecteze trecutul cu viitorul comunicării strategice în noul ecosistem tehnologic.
Doina Lemny și Anne Gregory, prezente la Opera Națională București pe 11 septembrie 2024
În cadrul evenimentului central, care va avea loc miercuri, 11 septembrie 2024, Doina Lemny, unul dintre cei mai importanți experți internaționali în arta lui Constantin Brâncuși, și Anne Gregory, reputat specialist internațional în strategii de comunicare si deontologia relațiilor publice, vor urca pe scena Operei Naționale București în fața celor peste 150 de participanți.
Panel dedicat Asociației Europene a Directorilor de Comunicare (EACD) pe 12 septembrie, la Rectoratul Universității din București
Joi, 12 septembrie 2024, Rectoratul Universității din București va găzdui un panel dedicat Asociației Europene a Directorilor de Comunicare. Moderat de Dennis Larsen, membru al Comitetului Executiv și al Consiliului de Administrație al EACD, panelul aduce împreună cinci dintre cei mai importanți directori de comunicare din România: Valentina Vesler – Aqua Carpatica, Loredana Samoilă – Kaufland, Gilda Lazăr – JTI, Elena Petrescu – Nuclearelectrica și Ana Diceanu – Brain4Strategy.
Mai multe detalii cu privire la cel de-al 25-lea congres anual al Asociației Europene pentru Educație și Cercetare în Relații Publice (EUPRERA), dar și programul complet al activităților, pot fi consultate aici.
Despre EUPRERA
Fondată în 1959 sub numele de CERP (Centre Européen des Relations Publiques), EUPRERA este astăzi o organizație autonomă care își propune să stimuleze și să promoveze cunoștințele și practicile inovatoare de educație și cercetare în relații publice în Europa. Astfel, EUPRERA cooperează cu cele mai importante asociații de PR, reviste științifice și practicieni. În prezent, aproape 500 de membri din 40 de țări lucrează împreună în mai multe proiecte transnaționale de cercetare și educație.