Vizionarea filmului ”Chuck Norris vs. Communism” la Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Vizionarea filmului ”Chuck Norris vs. Communism” la Facultatea de Științe Politice a Universității din București

28 martie, 2017 in Evenimente, Știri

Facultatea de Științe Politice a Universității din București organizează miercuri, 5 aprilie 2017, vizionarea filmului Chuck Norris vs. Communism. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Științe Politice (Str. Spiru Haret, nr. 8), în Amfiteatrul multimedia (demisol), începând cu ora 11:30.

Evenimentul este organizat în cadrul cursului Cultural Diplomacy, susținut de lect. univ. dr. Oana-Valentina Suciu pentru programele de licență în limba engleză ale facultății (BA in Political Science și BA in International Relations and European Studies).

Filmul Chuck Norris vs. Communism este o docudramă în regia Ilincăi Călugăreanu, care o are ca personaj principal pe Irina-Margareta Nistor, traducătoarea cunoscută în anii târzii ai comunismului românesc drept ,,Vocea Filmelor”. Proiecția va fi urmată de o dezbatere la care va participa vedeta filmului, dna. Irina-Margareta Nistor, critic de film.

Studenții de la alte secții sau facultăți sunt bineveniți, în măsura locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre filmul Chuck Norris vs. Communism pot fi consultate aici și aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.