Workshop-ul internațional Future Journalism Curricula, organizat de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

Workshop-ul internațional Future Journalism Curricula, organizat de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

19 septembrie, 2018 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

Marți, 25 septembrie 2018, a avut loc workshop-ul internațional Future Journalism Curricula, organizat de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) a Universității din București. Evenimentul s-a desfășurat în sala Petre Antonescu a Facultății de Drept, Universitatea din București (bd. M. Kogălniceanu, nr. 36-46, Sector 5).
Evenimentul a fost deschis de decanul FJSC, prof. univ. dr. Mihai Coman, și de directoarea departamentului Jurnalism al FJSC, prof. univ. dr. Raluca Radu, alături de invitații internaționali de la University of Pecs din Ungaria și de la Université Lumière 2 din Franța, prof. Gábor Polyák și prof. Dana Popescu-Jourdy.
Această dezbatere internațională organizată de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a abordat în principal oferta educațională a școlilor de jurnalism și de științe ale comunicării în contextul evoluției complexe a industriei.
De asemenea, în cadrul workshop-ului reprezentanții a două proiecte internaționale Erasmus+, în care este implicată Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC), NewsReel și CODES, au prezentat rezultatele eforturilor de cercetare și de elaborare de programe academice și le vor discuta cu reprezentanții profesiei și colegii din mediul academic din România și din restul Europei.
Mai multe informații despre workshop-ul Future Journalism Curricula găsiți aici.
Foto credit: Judith Wiesrecker.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.