Workshopul „Soluții verzi pentru orașe Românești durabile” la Universitatea din București

Workshopul „Soluții verzi pentru orașe Românești durabile” la Universitatea din București

26 martie, 2018 in Evenimente, Știri

Vineri, 25 mai 2018, Facultatea de Geografie a Universității din București, în colaborare cu Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact și cu Secțiunea Europa de Sud-Est a Societății de Ecologie Urbană organizează workshopul Soluții verzi pentru orașe Românești durabile.  Evenimentul va avea loc începând cu ora 8:30, în cadrul Facultății de Geografie (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 1)
Workshopul, desfășurat în contextul mai larg al săptămânii europene ce promovează protecția mediului – EU GreenWeek,  urmărește să promoveze conceptul de soluții verzi în România, reprezentând o platformă de dezbateri care pune în contact organizații non-guvernamentale, oameni de știință, administrații publice, studenți, practicieni sau alte grupuri de actori interesați în schimbul de experiență privitoare la utilizarea soluțiilor verzi ca răspuns la provocările societale curente.
Participarea la eveniment este gratuită, iar înregistrarea se poate face online pe pagina evenimentului sau la adresa de e-mail mihairazvan.nita@g.unibuc.ro, până la data de 20 mai 2018.
Workshopul se încadrează în obiectivele proiectului PN-III-P4-ID-PCE-2016-0635 – Soluții verzi pentru creșterea rezilienței și sustenabilității orașelor, îmbinând activitățile teoretice cu cele practice, inclusiv o aplicație de teren în București.
Mai multe informații cu privire la workshopul Soluții verzi pentru orașe Românești durabile, dar și programul complet al evenimentului pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.