Zilele cercetării germane la Universitatea din București

Zilele cercetării germane la Universitatea din București


În perioada 11-12 octombrie 2018, Universitatea din București, ICUB și Consiliul pentru Studii Universitare de Doctorat al Universității din București, în colaborare cu Fundația Alexander von Humboldt, vă invită la evenimentul Zilele cercetării germane dedicat conectării la sistemul de cercetare german. Evenimentul va avea loc începând cu ora 09:00 în Sala Constantin Stoicescu a Rectoratului Universității din București (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).
În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul prof. dr. Mircea Dumitru, Rectorul Universității din București, dr. Judith Wellen din partea Fundației Alexander von Humboldt și Saskia Schmidt, Directorul Departamentului de Cultură al Ambasadei Republicii Federale Germania. Desfășurat în limba engleză, evenimentul face posibilă întâlnirea, cunoașterea și participarea în cadrul discuțiilor libere cu reprezentanți ai unor instituții germane de finanțare a cercetării și de management al cercetării precum Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG), Hochschulrektorenkonferenz (HRK), Jugendakademie, DAAD și Alexander von Humboldt, dar și cu un reprezentant al Universității Humboldt din Berlin.
În paralel, joi 11 octombrie 2018, în Aula Magna a Universității din București are loc deschiderea anului universitar pentru școlile doctorale, în cadrul căreia va fi susținută o prezentare a burselor de cercetare germane oferite de către DAAD și Fundația Alexander von Humboldt.
Programul integral al evenimentului poate fi consultat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.