700 de experți în Robotică din întreaga lume se vor întâlni în luna martie la București

700 de experți în Robotică din întreaga lume se vor întâlni în luna martie la București

20 februarie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri

În perioada 20-22 martie 2019, Bucureștiul va găzdui Forumul European al Roboticii, cel mai prestigios eveniment în acest domeniu din Europa. Cea de-a zecea ediție a Forumului, organizată sub înaltul patronaj al președintelui României și sub patronajul președinției României la Consiliul Uniunii Europene, va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va aduce împreună peste 700 de experți în robotică din întreaga lume.
În cadrul evenimentului, organizat în parteneriat cu Universitatea din București, vor avea loc peste 50 de workshop-uri pe diverse teme legate de robotică sau domenii conexe roboticii, precum: roboți inovativi pentru industria auto, roboți în industria de agricultură, robotică și Big Data, robotică și A.I., etica în domeniul roboticii, securitate etc.
Forumul reprezintă o bună oportunitate pentru comunitatea antreprenorială și de inovație din România de a-și manifesta dorința și voința să  fie parte a unei Uniuni Europene care susține noile tehnologii și care este pregătită să țină pasul cu acestea pentru a le pune în folosul cetățenilor ei.
Informațiile complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul evenimentului, iar programul celor 50 de workshop-uri de robotică și domenii conexe roboticii poate fi consultat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.